Dan före dan före dopparedan.


Från och med iag blir det bara ljusare och ljusare!

Inte för att det märks ute just nu för det är kolmörkt och jag ska gå mot tåget, önska mig lycka till. (min syster blev 6 timmar försenad härom dagen...)

Frasses ständiga otur.
Frasse bet lite i en sladd i veckan under en rymning till olovlig plats. Som tur var hände inget mer än att hans morrhår krullades lite men han är lika glad och kry ändå. Skypade med honom i veckan.

Frasses ständiga otur heter föresten en låt som finns på spotify. Den stämmer bitvis in på min kanin.

En sida i min kalender.

Min kalender och allt som ska göras slutar ungefär där rymen slutar, så känns det just nu. Om mindre än en vecka är jag där. Längtar.

Svävande.

Ibland vet man vad en låt heter men vet inte artisen. Ibland är det tvärtom. Men sen kan det vara så att man hört strofer ur en låt under flera år. Men aldrig hittat den. Efter idogt letande faller den i glömska tills man råkar höra den igen. En sådan låt har jag haft. Den har förföljt mig i år. Männsikor har bett mig nynna på den men det har  inte gått, minns inga textrader för att den knappt innehåller några. Senaste gången jag hörde den var i förra veckan när jag tittade på ett sammandrag från nobelfesten och så spelades den plötsligt. Direkt kastade jag mig ner vid datorn och försökte på alla sätt hitta denna mystiska låt. Idag satt vi och grupparbetade med ett projket vi håller på med i skolan. Plötsligt spelar en av killarna i gruppen DEN låten på spotify. Äntligen.

Den är rätt enformig och inte alls världens bästa. Jag kommer säkert tröttna. Men just nu blir jag så inspirerad av den.
Den skulle kunna spelas på gitarr, den skulle kunna vara bakgrundslåten i en enkel hemmagjord film med fina foton som svävar förbi, den skulle kunna spelas på piano, den skulle kunna bli en ringsignal eller finnas på mobilen så jag kan bära omkring den för nu när jag äntligen fångat den släpper jag den inte ifrån mig.

Youtubeklippet nedan är mixat lite men ganska fint ändå.
Finast är dock den här versionen på Spotify.

Gifter jag mig någongång i framtiden ska den vara med, texten är mer än passande.
Godnatt.

I give you the morning.


Tuschdrömmar.Har inte producerat så mycket nytt precis (läs alls) så ni får en gammal snabbskiss av stortorget
tuschpenna 0,5 (minst)

Skypade med Frasse-kanin idag. Han sa att han längtade efter mig. Tur att vi ses imorgon!!!!

Jo! Så har jag kommit på vad jag önskar mig i julklapp:
Eltandborste, tofflor, äppelurkärnare, en ny dagbok och spotifylistor!

Hektisk vecka indeed darling.
Strandnära läge.Tusch 0,5 0,3 och promarkerpennor.

Känns som det var evigheter sen vi sågs.....min fina pälsboll och jag. Lycka är att ligga på golvet (eller gräset för den delen) och känna en blöt varm nos med massa morrhår tryckas mot örat. Kaninpussar är bäst!En av mina absoluta favoritfärger.Behövdes inga extra kontraster eller något annat. Direkt från telefonen.

En snögubbe kan komma och hämta upp mig, tack.

Första gången jag var på Göteborgsoperan såg jag musikalföreställningen av Snögubben. Jag var inte gammal och faschinerades av de otroliga dräkterna och hela historien, sångerna och musiken.
Mysigare berättelse får man leta efter. Jag kom ut från föreställningen och över hela Göteborg inglade flingorna ner. Den kvällen glömmer jag aldrig.

Här är en video på hur en del av musiken låterSnöfall utanför fönstret.


Jag fick ett litet mail med bilder från min väns senaste stickprojekt där hon inspirerats av Frasse!

Hur fint som heltst tycker jag, tofflorna är underbara!
Om

Min profilbild

RSS 2.0