Material.

Materialstudie i akvarell från igår.

Växjö.Har en fin domkyrka.


Snygga bokstäver.
Gigantiska kokosbollar.Hittade fina små moleskineböcker och blev nöjd innan jag tog lunch och skrev rent en text till mitt arbete.

Dagens teckning.


Gårdagens teckning.


Ibland är du lite för långt borta.

Jag sitter och ritar på datorn så att mina ögon blir fyrkantiga. Planlösningar fasader och annat. Men för några minuter sedan tog jag en minipaus.

Eftersom min syster var så gullig och skickade ett vykort till mig igår ska hon få en lista av mig.
Hon heter Olivia och därför heter listan OLIVIAS och så har jag lagt in låtar som börjar på respektive bokstav i ordning.
Här har ni länken till listan så ni kan se hur jag gjort om ni också vill vara gulliga mot någon! Alla dessa låtar har jag mer eller mindre starka minnen tillsammans med min syster.
En ganska fin idé om man vill ge bort något litet. Man kan göra det hur personligt som helst och samla och bygga på listan med fler och fler bokstäver allteftersom.

Frasse och jag läser post.

Helgutflykt med gul färja.

Kastellet var egentligen ganska stängt. Men vi klättrade lite. Medhavda mackor, apelsin och varm choklad intogs mot en solvarm mur på kastellet. Hur fint som helst.


På väg tillbaka till färjan fotade vi en fin målning.
Sen åkte vi hem och bytte om för fonduemiddag hemma hos några trevliga filurer. Riktigt mumsigt pyssel det där med fondue. Nedan är bild på efterrätten som vi testgjorde kvällen innan och som blev succé även efter fonduemiddagen!
Äggtoddy med cognac, kakao, kaffe och florsocker. Lite halvvuxet sådär.
Dagen efter hann vi med att testa varmbadhuset.Elementen ville vi ta med hem för att de var så fina.Vi var tidvis helt ensamma i det fina gamla badhuset.Caesarsallad och sen massa fika med två till trevliga filurer.

FÄRGSPRAKANDE.I köket hemma hos mina föräldrar hittade jag en apelsin. Den visade sig passa förträffligt bra till min färgsprakande sinne idag.
När det är grått och trist ute är det bra att man kan kompensera med färg på sig själv. Tänk om jag hade fått föreviga denna färgsprakande dag genom att ha en av Bokkeis teckningar på väggen. Det hade varit så häftigt eftersom att hon är omänskligt duktig på att rita och måla.
Därför är jag med i hennes tävling ala nomnomnom om att vinna just en teckning. Nu hoppas jag med färgsprakande fjärilar i magen och genom att hålla både tummar och tår att jag vinner.
Här är kort jag knäppte till tävlingen, det blev visst några stycken...
När jag ätit upp apelsinen tog jag Frasse (se längst ner) och poosade med.
Han är en fin herre han!


Tågteckning.
Karins chokladglädje.Jag har hittat goda kakor som passar mig perfekt :)

Har börjat uppskatta choklad mer på senare tid. Innan tyckte jag det mest var mastigt tjaffs ( förutom oboy och after eight, ja all sorts mintchoklad mums)

Om

Min profilbild

RSS 2.0