Belönade mig med en timmes ritande nu ikväll.

 

 

 


Ett avskuret hus.

I ett kollegieblock.


Till badrummet med prinsesstema.Ritade en tavla till en fin vän härom veckan. Halvtaskig bild innan den skulle packas in.

Hallonmuffinsmedvitchokladfrosting.


En kanna.


Födelsedagskort.

Jag sitter på tåget, på väg mot sjukhuset och ett förhoppningsvis bra besked angående senaste röntgenbilderna. Utanför tågfönstret är det grått och våren känns avlägsen. Men igår gjorde jag iallafall ett vårligt födelsedagskort, alltid något!

Handgjord dagbok från Paris.Med fransk guldtext står varje årstid på respektive bok. Nu ska jag bara klara av att vänta till 2012 och inte börja tjuvskriva.

Frukosten.


Hopplös romantiker.

Jag hittade en fin film. Nu har jag två fina frierihistorier i min samling. Den första är här och den andra nedan:


Blyerts från Sigtuna.Tog ett par timmar ledigt från alla många måsten idag på eftermiddagen och åt en semla med mamma i stan. Tror det var den godaste jag ätit. Jo det var det. Passade på att handla underkläder, toffsar, linsvätska och annat kraffs man måste ha när man ska resa. Spelar ingen roll hur långt man åker. Grundpackningen är ju alltid lika stor.
Sen mötte jag upp en fin vän och så gick vi och växlade pengar. Hon till yuan jag till euro. Efter det köttfärspaj som var hur god som helst och så fick jag hur mycket bra tips som helst. Jag var tvungen att skriva en lista på alla bra tips. Min vän är nämligen tipsdrottningen nummer ett. Hon har tips om alltifrån portfolioutformning, måste-se-i-Paris-saker, till bästa reafynden i Gbg just nu.
Nu ger jag upp för ikväll och vandrar mot sängen.

Kanske kommer jag med i Guiniess rekordbok efter 15 timmar med tåg?

Överstressad och övertrött efter 3 timmars sömn sitter jag nu i Göteborg.  Startade 04.44 hemifrån. Men när jag öppnar minnet där hemtentan skall ligga så ligger den inte där...letar och letar men den finns inte. Alltså har jag bara inbillat mig att jag lagt över den OCH att jag mailat.
Ringer läraren. Villkoren ska vara lika för alla så det går inte att lämna in i efterhand. Omtenta i Augusti finns det inte en chans att jag gör. Därför tog jag precis ett galet beslut. Jag ska åka tillbaka 5 timmar och hämta tentan sen 5 timmar tillbaka. Det sjuka är att det kommer vara värt det för jag har redan suttit ca 19 timmar med det som jag hittills skrivit. Har bara en liten gnutta kvar.
Stressa inte och sov inte lite och ät inte dåligt. Då blir det såhär!

(Först nu kan jag förstå en vän som skrev ett stort arbete i open office (skriv aldrig i open office) och som plötligt bara raderades. Skillnaden är att jag har kvar mitt skrivna fast på fel sida Sverige.

Dagens.


Tidigare idag började jag på en flamingo.Kanske finns det inte alls palmer där flamingosar lever men palmer är ganska roliga att rita.

Godnatt!
En bild från mitt arkitekturprojekt. Imorgon är det redovisning.
Natti natt!

Om

Min profilbild

RSS 2.0