Kostar skjortan.

Efter att ha pluggat en hel helg och hört grannarna vägg i vägg städa, ha fest, lyssna på musik, snarka mm. är jag nu uppe igen sen några timmar men drivkraften är att jag får fint besök idag!
Vi ska kila iväg till skolan vid lunch en sväng för att hämta biljetterna till examensceremonin nu i veckan. Det blir grejer det.
Jag har föresten en ny hobby (som att jag inte har fullt upp ändå) vika sedlar! Jag funderar på att lämna fram några hjärtan när jag ska betala examensbiljetterna senare.

För den här måste ni också se.


Strawberry swing.
Många av Coldplays låtar är tågåkarmusik för mig. Blundar jag ser jag landskap flyga förbi utanför en tågruta. Detta är absolut en sådan låt. Men det är inte bara för att den är bra som ni borde lyssna på denna. Videon är nämligen något utöver det vanliga.

Tack för tipset ♥


Fjärilar.

Hittade examensskor på stan idag som var otroligt fina. Sista paret som fanns och i min storlek. Väldigt trevligt och bekvämt att slippa leta. En annan fin grej är det långa mailet jag fick igår. Tänk att vackra ord kan få en att le en hel dag. Det var längesen jag längtade och såg fram emot så mycket saker. Det här kan bli den bästa sommaren någonsin.

Trädet med glädje i.

Skolarbete idag i tio timmar jo jag tackar. Ingen rolig bild från idag men en på ett träd med bollar i från början av veckan istället. Då jag och A var en sväng i soliga Wämöparken och tittade på djur och gick vidare till en ö. Där hittade vi en ny liten bro. Varken hon eller jag visste om att den fanns men vi blev väldigt glada av att slippa gå samma väg tillbaka igen. Glad blir man föresten bara av att se det här trädet tycker jag. Glada och trötta kvällshälsningar från mig.

Säg den som inte tycker det här är fint.Hittade den här fina igen. Går inte att inte röras.

Balkong.


Bra start på dagen.Frasse är lämnad hos finaste kaninvakten i stan. Jag har druckit färskpressad juice på balkongen, det var hur härligt som helst.

Nu ska jag dra mig mot skolan och litteraturseminarie om kartans makt och lite annat smått och gott.
Var bara tvungen att visa ringen som jag fick av min fina moster. Hon köpte den för sin första lön på 60-talet.

Finaste presentpappret jag sett.

och en spotifylista så här i maj.

Näpen portmonä.

Portmonän hittade jag för ett par tior på Göteborgs största loppmarknad. Den passar mönstermässigt skrämmande bra ihop med necessären vilken jag köpte på ett helt annat ställe.

När Göteborgsvarvet går av stapeln i Göteborg (hejja bror) kommer det passande nog vara loppmarknad då också. Ni fattar va?

Om

Min profilbild

RSS 2.0