Hade jag kunnat skulle jag krympt Sverige en aning, på båda håll.

Idag blev det lunch med en tjejkompis som flyttat från stan. Så himla tråkigt att hon flyttat, för det är inte sig likt utan henne och vi har så roligt, trist är vad det är.
Men riktigt kul att ses!
Vi kikade på stan en sväng, hittade ansiktsmasker (med riktigt choklad i), värmespray till håret och en snygg tvålpump (jag bara välter omkull min hela tiden)
I varje affär proppade de ner varuprover i påsen så jag har prover på parfymer, ansiktsmasker, hårinpackningar och ansiktkrämer.
Nästan så jag ska ha lite hemmaspa i helgen tror jag!

Ikväll lutar det år filmkväll med ett gäng.

Här kommer lite Moleskinebilder från senaste tiden


Ugglor.


Vad ångrar du mest i ditt liv?

Den frågan fick patienter som låg på dödsbäden. De svaren som förekom mest:

Jag ångrar att jag levt upp till andras förväntningar istället för att lyssna på mig själv.
Jag ångrar att jag jobbat så mycket.
Jag ångrar att jag inte uttryck mina känslor.
Jag ångrar att jag struntat i mina vänner.
Jag ångrar att jag inte tillåtit mig själv att vara lyckligare.

Tydligen lever vi 29000 dagar i genomsnitt. En tredjedel av dessa sover vi bort. Under en fjäredel är vi för gamla eller unga att styra livet själva så lev så mycket du kan och orkar!

Mysig spelkväll härnäst!Känner mig konstigt trött och seg som jag inte gjort på flera veckor. Saknar vanliga mig som är full med energi. Men den energiska teskedsgumman i mig kommer nog tillbaka imorgon eller så hoppas vi på.

Det är dags för fredagsmyyys!en liten del av en bild i min Moleskine.

Jag går runt med Hurts i mobilen och lyssnar på deras album Happiness dygnet runt. Robbie Williams får också vara med på ett hörn.

Jag måste berätta vad som hände mig när jag var i skolan tidigt en dag för ett par veckor sen. Sådär tidigt att man inte tror att någon är där. Men det var några engelsktalande utbytesstudenter som satt och grupparbetade längst bort i korridoren jag skulle gå igenom. De börjar viska lite innan en av dem helt plötsligt ställer sig upp och börjar sjunga på refrängen till She's Madonna, låten som Robbie Williams sjunger. När jag sett mig om några gånger för att se vem det är han skojar med bakom mig och upptäcker att det inte är någon där så kändes det ju lite knäppt haha. Men han sjöng otroligt bra! Vilket jag leende påpekade. Sen fortsatte de grupparbeta och medan jag rusade vidare mot mitt möte.

Har aldrig fått ett så bra spontant sångframförande från en främling och absolut inte på dagtid i skolan.
Antagligen både första och sista gången det hände!

Chips, glass och tomater ska packas för nu blir det fredagsmyys!

Klicka på triangeln precis här nedanför så kan du lyssna på när Mr Williams sjunger She's Madonna. En av hans bästa låtar.


Nu är det slut på veckan.


Högskolan vid havet.Högskolan jag går på har byggts till. På ett ställe i det nya huset ser det ut som ovan. Målningen är gigantisk som ni kanske ser och målat den har Linn Fernström gjort.Halvtaskig bild men ni fattar poängen, att havet ligger tätt inpå knuten.

Gryta på hösten är mys!

Igår gjorde jag godaste kycklinggrytan någonsin! Blev snarlikt favoriten nr 7, på bästa thaistället hemma. 
Nu blir det frukost med bullarna jag bakade igår.


En egen skylt.Jag hämtade inte hem Frasse hit när jag var i Göteborg i helgen. Eftersom vi ska till Stockholm snart har han det bättre hos min bror som ska vara hemma och ha helglabb när vi åker till Stockholm.
Satt i telefonkö häromdagen och passade då på att fixa ihop en Frasseskylt. Borde kanske sätta upp den vid hans bur i köket så att han känner sig extra hemma när han väl kommer hit.
Många tycker det är knasigt att ha en kanin när man är 24, ännu konstigare när man går ut med den i sele och koppel.
Men kaniner är så trevliga mysiga och alltid så söta så det är som att ha ett levande gosedjur, dessutom luktar de inte blöt hund när e varit ute i regn, de skäller inte, de jagar inte fågelungar.
(Ok de är inte så söta när de gnager av mobilsladdar och äter upp krukväxter)
Men annars är min Frassekanin en mysig prick!

Episkt, episkt, episkt.

Hjälp vad allt ska vara episkt hela tiden.


Göteborgslatte.Godnatt!

Sunday.

Sitter på tåget och pluggar och skriver sms till tonerna av Hurts album happiness. Just nu spelas passande nog låten Sunday.

Min helg i några bilder.


I sommarstugan plockade jag några av de sista ringblommorna. Senare den dagen tog frosten de allra sista medan sommaren drog sin absolut sista suck. Samtidigt som min bror hittade första skivan av is i vattentunnan.Björkarna och himlen exploderar i ett tyst färgfyrverkeri. Luften här är så ren så klar och så är det ju tystnaden.Renovering i sommarstugan. Jag älskar gamla saker och är otroligt sentimental och nostalgisk när det gäller sånt här. Vem har satt upp tapeterna vem har proppat in gamla tygtrasor i springorna mellan timmerstockarna för att skydda mot kyla? Att följa tapeterna bakåt i tiden var som en resa.
Tidningar från 1800-talet och 14 lager tapeter hittades. Jag har sparat en tapetbit av varje. Helst hade man velat ha kvar allt under men det går tyvärr inte.Vindruvor och eld i öppna spisen.I provrummet på HM.
Kom hem med ett spetslinne som jag hade på inflyttningsfesten igår men det får ni se en annan gång.
Har en applikation för photoshop för telefonen. Om man har tråkigt på bussen kan man lägga regnbågseffekt på alla kort man har.

I helgen har jag lyssnat på granarnas sus och tystnaden men även varit på fest där det spelades både europop och Erik Hassle. Kontrastrikt är det bästa!

På begäran kommer här mina stjärnade låtar just nu

Karins stjärnlåtar okt


Har ni haft en bra helg?

it's been awhile since I stared at the stars


Wonderful life.Jag packar för Göteborgshelg och spelar den här på högsta volym. I refrängen kan jag helt enkelt inte låta bli att sjunga med. En mer fantastisk låt kan jag inte komma på just nu.

Någon mer som minns?Det finns inte ord för att beskriva hur mycket jag tyckte om den här serien! Den kom 1995 men jag tror den gick i svensk television senare?
När vi ändå är inne på tv-program så vill jag verkligen att Familjen annorlunda ska sändas igen. Blev överlycklig när jag hittade en av mammornas bloggar!

Skolbild.

 

De här bilderna hör till ett skolarbete. La snabbt ihop dem till en gif-fil och då blev det som ovan.

Vilken underbar annorlunda och tokig helg. Så kul att träffa syster, kusiner och massa nya människor. Tittade på arkitektskolan i Umeå. Den är väldigt fin =)

Låten nedan gick varm innan vi skulle till syrrans kår. Det är delar av Moldaviens bidrag till eurovision.

 

 

 Det där krispiga, lätta ljuset ovan molnen.

Klockan var tjugo minuter över fyra imorse då jag klev upp. Tog flyg till sthlm och därifrån vidare till Umeå. Nu sitter jag efter mycket om och men hemma hos min syster som inte kommit hem än. Allt har gått både bra och snabbt tills jag klev av flygbussen. Chauffören intygade att det var rätt hållplats och att jag skulle av, men det var åt skogen fel, dessutom pekade han i helt fel riktning så det tog längre tid att gå från hållplatsen och hem till syrran än vad det gjorde att åka från sthlm hit. Var inte lite irriterad förut. Nu har jag tagit en dusch hängt upp alla blöta kläder (ja som grädde på moset öser regnet ner också) Nu ska jag spana in min systers studentrum.
Gillar verkligen ljuset ovan molnen, valde fönsterplats för att jag tröttnar aldrig på att sitta och titta ut över landskapet som brer ut sig som ett stort tyg långt därnere. Sen att åka upp ovanför molnen är lite som att komma till en annan värld. När solen går upp blir det ett guldparadis där uppe.

Recept och stress.

Här kommer receptet på frukostbullarna också. Det är från Matildas blogg.
Jag hade inte grahamsmjöl hemma utan tog kruskakli istället, funkade super.

En stressig eftermiddag väntar. Ska hinna 1000 saker. Ikväll måste jag lägga mig tidigt för imorgon åker jag ungefär 1098 km norrut. (Det skulle ta 179 timmar att gå och 49 timmar att cykla enligt eniro.se)


Frasse kanin goes artist.
Om

Min profilbild

RSS 2.0